Եփել` 50 րոպե
Խոհանոց՝ իտալական, վեգան
Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni
Իտալական ուտեստ, որը հեշտ է պատրաստել՝ օգտագործելով մի քանի պարզ բաղադրիչներ
Բաղադրություն՝
- 3 բաժակ վեգան ռիկոտա
- սպանախ
- 4 բաժակ մակարոնեղենի սոուս
- 14-18 կանելոնի խողովակներ
Պատրաստման եղանակ՝
- Ջեռոցը տաքացնել մինչև 350 աստիճան։
- Յուրաքանչյուր կանելիոնի ավելացնել սպանախ և ռիկոտա
- 2 բաժակ մակարոնեղենի սոուսը լցնել թխելու ամանի մեջ, ավելացնել լցոնած կանելիոնին և վրան լցնել մնացած սոուսը:
- Ծածկել և թխեք 40 րոպե։ Բացեք և թխեք ևս 5-10 րոպե:
Բարի Ախորժակ