Զամբյուղը դատարկ է

Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni
06.05.2022
Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni

Եփել` 50 րոպե
Խոհանոց՝ իտալական, վեգան

 

Սպանախով և «ռիկոտայով» Vegan Cannelloni 
Իտալական ուտեստ, որը հեշտ է պատրաստել՝ օգտագործելով մի քանի պարզ բաղադրիչներ 

Բաղադրություն՝

  • 3 բաժակ վեգան ռիկոտա
  • սպանախ
  • 4 բաժակ մակարոնեղենի սոուս
  • 14-18 կանելոնի խողովակներ

 

Պատրաստման եղանակ՝

  • Ջեռոցը տաքացնել մինչև 350 աստիճան։
  • Յուրաքանչյուր կանելիոնի ավելացնել սպանախ և ռիկոտա
  • 2 բաժակ մակարոնեղենի սոուսը լցնել թխելու ամանի մեջ, ավելացնել լցոնած կանելիոնին և վրան լցնել մնացած սոուսը:
  • Ծածկել և թխեք 40 րոպե։ Բացեք և թխեք ևս 5-10 րոպե:

Բարի Ախորժակ

Վարսակի փաթիլներ
17.01.2025
Վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները իրենց մեջ պարունակելով մի շարք վիտամիններ և սննդարար նյութեր  նպաստում են օրգանիզմին մնալ առույգ ամբողջ օրվա ընթացքում։

Արևելյան փլավ դեվզիրայով
16.01.2025
Արևելյան փլավ դեվզիրայով

Դևզիրան՝ համարվում է թանկարժեք և բարձրորակ տեսակի բրինձ

Քիոնայի օգտակար հատկությունները
15.01.2025
Քիոնայի օգտակար հատկությունները

Քինոան՝ բուսական սպիտակուցի, մանրաթելերի և երկաթի հրաշալի աղբյուր է, որը առողջարար սննդակարգի անբաժանելի մաս կարող է լինել: